ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Με τα χεράκια μας!






 Η συμμετοχή της τάξης μας στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής της Helmepa Junior.

Κουραστήκαμε πολύ και παιδευτήκαμε αρκετά για να φτιάξουμε αυτά τα δύο έργα. Δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που κάποια ατυχήματα μας έκαναν να απελπιστούμε και να φοβηθούμε πως δε θα τα καταφέρουμε. Παράδειγμα όταν τούμπαρε το μπουκάλι με το νερό πάνω από το έργο των αγοριών (το δεύτερο έργο είναι των αγοριών, το πρώτο των κοριτσιών).

Έπρεπε επίσης να μας βλέπατε πώς καταφέρναμε να μουτζουρώσουμε ακόμη και τις μουρίτσες μας. Για τα χέρια δεν το συζητάμε! Έχετε δει ζωγράφο που δεν είναι λερωμένα τα χέρια του;

Πάντως τέλος καλό, όλα καλά. Τα έργα τελείωσαν και το μεσημέρι της Παρασκευής, στο τσακ της λήξης του χρόνου, ταχυδρομήσαμε τις ζωγραφιές μας για Αθήνα. Η καθεμιά κλεισμένη σε ειδικό κύλινδρο από χοντρό χαρτόνι. Κι αφού τις είχαμε αφήσει να στεγνώσουν καλά καλά για 24 ώρες...  Ελπίζουμε λοιπόν να φτάσουν σώες και αβλαβείς στον προορισμό τους.

Και δεν πειράζει αν κερδίσουν το βραβείο. Έτσι κι αλλιώς με τέτοια προσπάθεια που κάναμε όλοι μας, νιώθουμε ήδη νικητές. Κι έτσι κι αλλιώς θα έχουμε τόσα να θυμόμαστε από τις ώρες αυτές με όλη την τάξη να βρίσκεται σε αναβρασμό δουλειάς και όλοι να προσπαθούν για το καλύτερο.


5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ!!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! π.Ελευθέριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάτερ Ελευθέριε, σας ευχαριστούμε, τα παιδιά κι εγώ, για τα καλά σας λόγια αλλά και τη διαρκή στήριξη στο έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή