ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Μήνυμα της Helmepa Junior προς τις ομάδες της τάξης μας


 Πριν από λίγο έφτασε στο e-mail το παρακάτω μήνυμα για τις ομάδες της τάξης μας:


Προς: Κ.  Εύα & Λ. Μάριο
Αρχηγούς Ομάδων 1368(Α)- 1369(Α) Παιδικής HELMEPA

Αγαπητοί, Εύα & Μάριε

Με χαρά λάβαμε την αναφορά με τις δραστηριότητες που μας στείλατε και σας ενημερώνουμε ότι έχουμε καταγράψει τις παρακάτω:

 Επίσκεψη σε Δάσος-Καταγραφή χλωρίδας,πανίδας

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι το 2013 ανακηρύχθηκε «Διεθνές Έτος Συνεργασίας για το Νερό», με στόχο να ευαισθητοποιηθεί η ευρύτερη κοινωνία για την καλύτερη διαχείριση του νερού. Ακόμη, η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, στις 22 Μαρτίου θα είναι αφιερωμένη στη συνεργασία για το νερό.

Το νερό αποτελεί το πολυτιμότερο συστατικό του πλανήτη μας, γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και απαραίτητο συστατικό για ένα υγιές περιβάλλον. Η συνεχής μείωση των αποθεμάτων του οδηγεί αυτόματα σε έντονες συγκρούσεις μεταξύ των λαών. Η σωστή διαχείριση του νερού και η εύκολη πρόσβαση σε αυτό, είναι το κλειδί για έναν πλανήτη στον οποίο οι κάτοικοι του είναι ασφαλείς.

Στο συνημμένο κρυπτόλεξο, βρείτε τις κρυμμένες λέξεις και συζητήστε στην τάξη σας πώς συνδέονται (άμεσα ή έμμεσα) με τη διαχείριση του νερού στον πλανήτη.

Μην ξεχάσετε να μας στείλετε τα έργα των Ομάδων σας, για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA, με θέμα «Ονειρεύομαι να ζω σ’ έναν κόσμο καθαρό», πριν από την 5η Απριλίου.

Περιμένουμε νέα και από τις επόμενες δράσεις σας. Καλή συνέχεια στο εθελοντικό σας έργο.

Με εκτίμηση,

Για το Πρόγραμμα «Παιδική HELMEPA»

Δημήτρης Καζάς


___________________

Το κρυπτόλεξο θα το βρείτε εδώ


Κρυπτόλεξο.doc

Πατήστε λήψη και κάντε αποθήκευση του αρχείου στον υπολογιστή σας! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου