ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Νέο πρόγραμμα από Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012



Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης του Σχολείου τροποποιήσαμε το πρόγραμμα και της τάξης μας όπως φαίνεται και στην εικόνα που παραθέτουμε παραπάνω. 

Μπορείτε να εκτυπώσετε το νέο πρόγραμμα κάνοντας λήψη το έγγραφο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2.doc  στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://sites.google.com/site/prwtakia/programma-mathematon

Παραθέτουμε εδώ και τις παρατηρήσεις που συνοδεύουν την ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα:


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:  Η Αισθητική Αγωγή περιλαμβάνει Μουσική και Εικαστικά (ζωγραφική, χαρτοκοπτική κλπ) Αν αργότερα τοποθετηθεί μουσικός στο σχολείο μας θα διδάσκεται από εκείνον η μία ώρα μουσικής που προβλέπεται για την πρώτη τάξη. Προς το παρόν η Μουσική θα διδάσκεται από το δάσκαλο κ. Δώδα και οι δύο ώρες των Εικαστικών θα διδάσκονται η μία από τη δασκάλα της τάξης και η άλλη από τη δασκάλα κ. Κώτση. Η Φυσική Αγωγή είναι η Γυμναστική και τα παιδιά πρέπει να έρχονται κατάλληλα ντυμένα (πχ αθλητικά παπούτσια) τη μέρα που το πρόγραμμα περιλαμβάνει Φυσική Αγωγή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ  ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ: Καθώς το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί και δεν υπάρχουν και ελεύθεροι χώροι στο σχολείο για τις συναντήσεις μας (ακόμη και η αίθουσα της τάξης μας χρησιμοποιείται συχνά από το Ολοήμερο και μετά τη λήξη των δικών μας μαθημάτων) αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες των γονιών να τελειώνει το παιδί τους στις 12.25 κι εμείς να τους καλούμε στις 13.15  που απελευθερώνονται αίθουσες για συνάντηση και δεδομένων και των ιδιαιτεροτήτων του σχολείου μας λόγω μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία, προτείνουμε την ημέρα Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012, και μόνο εφόσον  ισχύει το παρόν πρόγραμμα για ατομική ενημέρωση των γονέων. Ώρα 11.50 στο γραφείο Δασκάλων. Στις 12.25 θα γίνει αναγκαστική διακοπή λόγω διαλείμματος του σχολείου και στις 12.35 θα συνεχιστεί η ενημέρωση στην αίθουσα της τάξης μας με ομαδική συζήτηση για θέματα που αφορούν όλους και κατόπιν ατομική ενημέρωση για όσους γονείς δεν προλάβουν να έρθουν ή να εξυπηρετηθούν  στο πρώτο ημίωρο, στις 11.50. Αν κάποιος γονιός δεν μπορεί καθόλου την Πέμπτη, παρακαλούμε να φροντίσει να κλείσει ραντεβού με τη δασκάλα για άλλη μέρα και κατά προτίμηση για τις ώρες που το πρόγραμμα αναφέρει ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, δηλαδή ώρα 10.45 την Τρίτη ή ώρα 10.00 την Παρασκευή. 

Σημειώνουμε επίσης ως γενική παρατήρηση ότι την ημέρα Δευτέρα η δασκάλα της τάξης έχει εφημερία και επομένως αυξημένες υποχρεώσεις και στις ώρες διαλειμμάτων και είναι αδύνατον να σας εξυπηρετήσει ακόμη και για ολιγόλεπτη ενημέρωση. Παρακαλούμε λοιπόν ειδικά τις Δευτέρες να είστε πολύ τυπικοί και στην ώρα που έρχεστε να πάρετε το παιδί σας αφού με το χτύπημα του κουδουνιού στις 12.25 η δασκάλα οφείλει να βρεθεί για εφημερία σε διάφορους χώρους του σχολείου. Τα παιδάκια λοιπόν (που δεν παρακολουθούν Ολοήμερο ή δε μεταφέρονται με λεωφορείο ή και ταξί)  ειδικά τη Δευτέρα θα εξέρχονται από την αίθουσα της τάξης στις 12.25 και θα παραμένουν υπό την επίβλεψη του εφημερεύοντα όσο να τα παραλάβουν οι γονείς τους, στον εσωτερικό διάδρομο του ισογείου αν βρέχει ή στο βόρειο προαύλιο όταν ο καιρός είναι καλός. Αν κάτι έκτακτο σας συμβεί, ενημερώστε παρακαλούμε το Διευθυντή του σχολείου ώστε να μην προκαλείται αγωνία στο παιδί σας που δεν ήρθατε να το πάρετε κι εμείς θα κάνουμε τα δέοντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου